Search Results

00

Nämä viinipulloteline on laaja valikoima värejä, joten se on tyylikäs tapa säilyttää viiniä kotona, jotta voit nauttia siitä milloin tahansa.


Viinikokoelmasi järjestäminen keittiöstä ruokapöytään ei ole koskaan ollut näin helppoa. Viinipullotelineet ovat tyylikkäitä kappaleita, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Valittavana on useita eri tyylejä ja kokoja, joten löydä itsellesi täydellinen istuvuus jo tänään! Tulet rakastamaan viinipullotelineemme! Se on täydellinen lisä mihin tahansa viinikokoelmaan ja loistava tapa järjestää kokoelmasi. Se näyttää hyvältä missä tahansa keittiössä, toimistossa tai ravintolassa.


Laadukkaista materiaaleista ja ajattomasta, tyylikkäästä muotoilusta valmistettu viinitelineet on täydellinen jokaiseen kotiin. Mukaan mahtuu jopa 12 pulloa, mukaan lukien viini-, samppanja- ja muut pullot. Viinihyllymme on täydellinen myös kauniiksi keskipisteeksi tiskin tai ruokapöydän päälle.Etsitkö tyylikästä ja helppoa tapaa säilyttää viinipullosi? 


Viinipullotelineen avulla voit esitellä viinikokoelmasi tyylikkäästi ja vähällä vaivalla. Selaa laajaa valikoimaamme erilaisia malleja, jotka varmistavat, että löydät täydellisen ratkaisun viinipullojesi säilytykseen. Takaamme, että löydät jotain jokaiseen makuun ja tarpeeseen! Viini on juoma, joka ei ole vain terveellistä, vaan sillä on myös monia etuja. Yksi tapa säilyttää viiniäsi on ostaa viinipulloteline, joka näyttää sen kauniisti ja pitää viinin tuoreena.


Viinipullotelineet on täydellinen ratkaisu kaikkiin viinin säilytystarpeisiisi!


Se ei ole vain käytännöllinen, vaan se toimii myös houkuttelevana lisänä mihin tahansa ruokasaliin, keittiöön, baariin tai terassille. Saatavilla olevien värien ja tyylien valikoiman avulla voit löytää täydellisen suunnittelun tilaan. Jos olet samanlainen kuin me, et voi saada tarpeeksi hauskaa aikaa ystävien ja perheen kanssa. Ja kun kyse on hyvästä ajasta, se tarkoittaa myös hyvää viinipulloa. Joten miten pidät viinipullosi tieltä? Kauniilla ja käytännöllisillä viinipullotelineillämme! Olemme ihaillut tämän klassisen ratkaisun monimutkaista kauneutta vuosia.


Jos sinulla on viiniä, viinipulloteline tarvitaan:


Etsitkö viinipullotelinettä? Meillä on kaikenlaisia erilaisia hyllyjä eri käyttötarkoituksiin, myös sellaisia, jotka on suunniteltu erityisesti viinipullojen säilytykseen. Telineemme ovat korkealaatuisia ja niihin mahtuu paljon pulloja kerralla.


Mikä viinipulloteline sopii sinulle?


Koska markkinoilla on niin paljon viinihyllyjä, on vaikea päättää, mikä niistä sopii sinulle. Viinitelineemme ansiosta sinulla on kuitenkin runsaasti tilaa kaikille pullollesi muutamalla helposti säädettävällä hyllyllä. Tyylikäs muotoilu näyttää hyvältä missä tahansa kodin osassa, ja tukevan rakenteensa ansiosta se kestää jopa raskaimmatkin vintaget hikeämättä.

IRON logo

ETHICAL MATERIALS

IRON

Our products in this category are handmade, this is iron material in the design process.

ETHICAL PROCESS

TRANSPARENCY

Our product prices include NATIONAL POSTAL SERVICE standart shipping costs. Also it include customs and tax fees applicable in your country.


No, never extra fee in this product group.