Etsitkö tapaa tehdä sisustamisesta helppoa kanssa pöytäkello? Sisustus pöytäkello on täydellinen tapa tuoda hieman hauskaa kotiin ja toimisto.


Etsitpä sitten vintage, vanhat-, retro- tai eläinkelloa, nämä pöytäkellot on täydellinen lisä sisustukseesi. Ympäri vuorokauden kuvatut söpöt eläimet antavat kodillesi yksilöllisen kosketuksen. Hanki uusi näkökulma aikaan tämän söpön ja värikkään pöytäkellon avulla. Ripusta se kahvin tai ruokapöydän ääreen tai pidä se toimistossa ja lisää heti väriä.


Nämä vanhat ja vintage -inspiroitu pöytäkello on tarkoitettu ostettavaksi lahjaksi jollekin toiselle tai itsellesi, ja se näyttää täydelliseltä sohvapöydälläsi tai sisäänkäynnilläsi! Osoita rakkautesi eläimiin pöydälläsi tällä viileällä kellolla. Siinä on sika edessä ja peura takana retro -mallissa. Sekä sisustukseen että käytännön käyttöön tämä pöytäkello on pakollinen.


Nämä suloiset eläimet ovat täydellinen lisä sisustukseen. Pöytäkellot ovat saatavilla useissa eri tyyleissä, väreissä ja kokoissa mieltymystesi mukaan.


Pöytäkellot ovat helppo tapa lisätä arkeen vintagea. Kellot ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja sen kauniista eläimistä. Se on täydellinen tapa pitää aikaa silmällä ja tehdä kodistasi paremman näköinen. On aika hankkia päivämäärä! Käytä tätä kelloa ajan mittaamiseen ja rakkautesi eläimiin jakamiseen. Nämä kellot sopivat kaikkiin tilanteisiin.