Koskaan ei ole liian aikaista oppia rahasta!


Opeta lapsillesi säästämään rahaa säästöpossulla. Pikkulapsesi oppii säästämään vanha ja metallinen säästöpossun avulla. Yksinkertaisen, läikkymättömän suunnittelun ansiosta säästöpossumme ovat täydellinen tapa opettaa lapsellesi taloudellista vastuuta jo varhaisesta iästä lähtien, jotta hänestä kasvaisi mahtava aikuinen. Säästölipas on älykäs opetuslelu, joka opettaa lapsille säästämistottumuksia heidän huomaamattaan.


Pieni raha, iso raha! Ryhdy seuraavaksi suureksi yrittäjäksi ja aloita säästäminen jo tänään.


Nopein tapa säästää rahaa. Hanki lapsillesi jo tänään. Nämä eläin muotoinen säästöpossut auttaa sinua aloittamaan säästämisen tulevaisuuttasi varten. Tässä säästöpossussa on takaosassa ja pohjassa oleva aukko, joten siihen mahtuu kolikoita, käteistä ja jopa paperiseteleitä. Et voi säästää, jos et aloita säästämistä tänään!


Sinun ei tarvitse olla miljonääri säästääksesi rahaa!


Säästöpossut ovat täydellinen lahja lapsille, jotka oppivat säästämään rahaa. Meillä on säästöpossu jokaiseen tyyliin ja makuun - kukapa ei rakastaisi söpöä kissaa tai koiraa? Osta säästöpossuvalikoimastamme jo tänään! Säästöpossut ovat pitkäaikainen säästämisen perinne, mutta on aika ryhtyä luovuuteen. Liikkeestämme löydät laajan valikoiman hauskoja ja mielikuvituksellisia säästöpossuja lapsille ja aikuisille. Olipa kyseessä keraaminen possu keittiöön tai luonnollisen kokoinen pronssipossu olohuoneeseesi, meillä on jokaiselle jotakin tällä osastolla.


Täältä löydät laajan valikoiman säästöpossuja: kissa, koira, lintu tai lehmä. Kaikki on täällä.


Vanha säästöpossu tai kaikki sisustustarvikkeet ovat täällä. On aina hyvä idea opettaa lapselle säästämisen tärkeys jo pienestä pitäen. Anna heille nämä söpöt eläimen muotoiset säästöpossut, niin he säästävät rahaa. Opeta heitä laskemaan, lajittelemaan ja rahan arvoon näillä söpöillä leluilla.


Mikä olisikaan parempi lahja kuin rahaa säästävä lahja lapsellesi?


Näytä pienillesi rahansäästön ilo tällä suloisella, käsintehdyllä säästöpossulla. Se voivat täyttää sen kolikoilla tai käteisellä, kirjoittaa siihen nimensä, jotta he tietävät, että se on heidän omat rahansa sisällä, ja katsella heidän oppivan säästämään tyylikkäästi! Kun ostat säästöpossulahjapakettimme lapsille, et saa vain lelua, vaan annat lahjaksi onnea. Lapsesi rakastavat tätä uutta säästöpossua, joka on myös loistava oppimistyökalu, jonka kyky opettaa lapsille säästämään rahaa. 

IRON logo

ETHICAL MATERIALS

IRON

Our products in this category are handmade, this is iron material in the design process.

ETHICAL PROCESS

TRANSPARENCY

Our product prices include NATIONAL POSTAL SERVICE standart shipping costs. Also it include customs and tax fees applicable in your country.


No, never extra fee in this product group.