Hundkoja inomhus och hundbädd både rekommenderas och sägs ha en avgörande betydelse för våra söta husdjur av veterinärer och professionella inom området. Dessutom ger det dem en varm, mjuk, mysig, lugn och lyxig livsmiljö. Alla djur och människor vill skapa sig en egen livsmiljö. Det här är något som båda är normalt och naturligt för oss alla. Vi erbjuder Er design-produkter med funktioner av både hundkoja samt hundbädd. Våra produkter är dessutom vackra att titta på och blir en perfekt inredningsdetalj i ditt hem eller på ditt kontor. Här har vi samlat två produkter i ett och produkterna är designade med hållbara naturmaterial såsom trä, bomull och miljövänliga färger. Dina hundar behöver en hundsäng som de faktiskt vill vila i och tycker om. Det är med andra ord mycket viktigt att den är mysig, mjuk, ortopedisk och ergonomisk vilket våra produkter är. Och de hundbäddar som oftast efterfrågas är de som är öppna och ger hunden chans att spana på omgivningen samtidigt som den vilar. Huvudsyftet med detta är att hunden behöver vila och även kunna observera miljön runt omkring. Dessutom behöver de en isolerad och trygg plats med tak. Veterinärer och professionella inom området rekommenderar hundkojor med väggar på alla sidor och med ett bra luftinsläpp. Vi har haft båda idéerna i åtanke när vi skapade våra produkter hundkoja inomhus. Våra produkter hundsäng på ben samt hundbädd med tak är med andra ord perfekta för dig och ditt husdjur.

Våra produkter hjälper dig både skapa en lyxig och hållbar inredning för ditt hem eller kontor.


Var är fördelarna och kraven med hundbäddar? Varför behöver era söta hundar en hundbädd? 

Experter inom området rekommenderar att hundar som rör sig utomhus under dygnets olika tider har en egen, lugn och bekväm plats för att vila. Efter lite rackartyg och lek vill alla hundar lägga sig ner och vila lite och för att de ska kunna göra det är det viktigt att de har en hundkoja eller hundbädd. Här måste vi som ägare se till att de får en ergonomisk, bekväm, mjuk och lugn miljövänlig plats att vila på. Vi bör självklart också välja en produkt som passar vår inredning. Hundar söker ett föremål där de kan känna sig trygga när de vilar och våra hundbäddar och hundkojor ger dem ett unikt skydd perfekt för detta. Här kan de både vila och titta runt på omgivningen för att se vad som försiggår. De deltar aktivt i vad som händer runtomkring dem. Att de kan vila när de vill är grundläggande för deras hälsa och utveckling. Efter lite återhämtning i hundkojan eller hundbädden kan de fortsätta leka och busa. Huvudsyftet med våra produkter är att göra det lättare för dina hundar att både vila samt titta på vad som händer runtomkring dem. Det är viktigt att förstå att de både är leksamma samt åskådare. Därför är det mycket viktigt med en hundbädd där de har möjlighet att ligga och spana på omgivningen. Bland de produkter vi erbjuder är hundsäng på ben samt hundbädd med tak perfekt för detta ändamål med deras moderna design. Med både ergonomisk och snygg design är det de perfekta viloplatserna för din hund/dina hundar.


Vad är fördelarna och kraven med våra hundkoja inomhus produkter. När behöver dina söta husdjur dessa produkter?

Alla levande, både människor och djur, behöver en plats att kunna vila på. Detta är viktigt både på en biologisk och psykologisk nivå. Både den biologiska och psykologiska nödvändigheten är grundläggande. Våra hundar är i ett med platsen och vad som sker runtomkring. Låt oss prata lite om den biologiska nödvändigheten först: hundar använder sina kroppar och muskler på högsta nivå. De är biologiskt aktiva och det gör att deras muskler blir trötta under dagen vilket i sin tur leder till att de behöver vila för att kunna återhämta sig och ackumulera energi igen. Ofta med en nystart på morgonen. Med andra ord en biologisk nödvändighet. Utöver detta finns det dessutom ett psykologiskt krav: att varje levande varelse har sitt privata levnadsområde. Detta kan vi förstå om vi tittar på våra levnadsvanor. Varje person har ett sovrum, en privat bostadsyta med väggar där man kan vara för sig själv. Exakt samma gäller hundar. Våra produkter hundkoja inomhus är ortopediskt designade med tak, och ett mjukt, hållbart tyg som andas och kan bytas ut med tiden. Syftet med designen var just att tillgodose de grundläggande psykologiska kraven hos hundar. Vi strävade efter att skapa ett harmoniskt isolerat utrymme för dem som samtidigt passar in i vår inredning. Detta för att både möta deras biologiska krav om att sova bekvämt samt deras psykologiska på ett ortopediskt och ergonomiskt sätt. Vi erbjuder dem ett säkert och privat utrymme.


Vad bör du vara uppmärksam på i dina val när du väljer hundkoja inomhus eller hundbädd? 

Du måste välja noggrant och överväga många variabler under sökandet efter en passande hundkoja eller hundbädd för din hund. Den viktigaste variabeln är såklart din hunds storlek. För att din hund ska kunna vara bekväm måste den kunna ställa sig upp och vända sig om bekvämt i hundkojan. Den bör dessutom lätt kunna komma in i skjulet. Om storleken inte är rätt för just din hund kommer det bli en negativ upplevelse. Något som kan påverka dess psykologi. Var därför noggrann med ditt val så att det blir rätt storlek. De produkter vi erbjuder är för små och medelstora hundraser. De exakta måtten på våra hundkoja inomhus och hundbädd produkter är angivna i produktbeskrivningen. Hundkoja inomhus och hundbädd kan med tiden bli smutsiga då de kommer användas ofta och mycket. Därför bör de rengöras regelbundet. Därför är det mycket viktigt att den produkt du investerar är gjord av ett material som är lätt att rengöra och ett material som är lämpligt för rutinmässig rengöring. Annars kan störande dofter uppkomma och din hund kommer på så sätt sova i ohygieniska förhållanden.


Hur kan du hålla dina hundar lyckliga hemma eller på jobbet samt stödja deras utveckling? Det är ditt ansvar som hundägare att tillgodose. 

Du måste lyssna på dem och förstå vad de vill säga dig. Du måste kunna förstå vilka krav de har. Ofta tror tyvärr många hundägare att det räcker med att bara tillgodose deras näringsbehov, men det stämmer såklart inte. Detta är bara en av deras grundläggande nödvändigheter. Du bör även förstå att de är psykologiska varelser och att deras psykologiska välbefinnande beror på omgivningen. Du bör med andra ord skapa ett speciellt område som bara tillhör dem. De är i lika stort behov av det som alla andra varelser. En bra idée är om du investerar i en hundkoja med tak eller en hundbädd med sidor så att de kan få en chans att vila lite från omgivningen. Vägen till din hunds/dina hundars hjärta är att ge dem en egen och relativt isolerad viloplats. För detta syfte kan vi erbjuda Er våra lyxiga hundkoja inomhus och hundsäng produkter.


Föreställ dig nu att din hund går till till sin ortopediska och lyxiga hundbädd eller mjuka hundkoja inomhus-produkter för att fräscha upp sig och vila.

Hundkoja inomhus samt hundbädd är en serie väldigt vackra produkter, producerade med ett modernt, stiligt och minimalt tema med hjälp av naturliga trä material. Dem skapar en fin och stilren plats för ditt älskade husdjur. Här kan din hund vila i fred, i den varma, isolerade och bekväma hundkojan eller hundbädden. Produkterna har både kudde- och hydd-tema och hundbädd med tak produkten är därför både naturlig och ovanlig. Vår produkt hundkoja inomhus med dess moderna, färgglada, naturliga och minimala design är ett unikt val för din hund när den vill vila under dagen, sova under natten eller busa. Det ger din hund en värmeisolerad och bekväm plats i ditt hem eller på ditt kontor. Produkterna är designade med skandinavisk minimal design och ger ditt hem det där lilla extra. Och den kompletterar dessutom er skandinaviska och nordiska inredning perfekt.

Våra hundkojor är gjorda för att endast användas inomhus. Med dess ergonomiska, moderna estetiska inredningsdetaljer kommer den passa er inredning utmärkt. Förutom snygg design är det även en mysig och bekväm plats för din hund att ligga i. Produkten kan demonteras och monteras på bara några minuter samt skapar en bekväm plats för valpar samt mellanstora hundar. Hundkojans huvudsakliga material är trä, men vissa delar är gjorda av aluminum och vissa av textil.


Hundkojorna levereras demonterade. Följ bruksanvisningen för att enkelt kunna sätta ihop hundkojan. Det tar cirka 20 minuter. Ni kan lätt flytta runt produkten i ert hem samt demontera den när ni vill.

WOODEN logo

ETHICAL MATERIALS

WOODEN

Our products in this category are handmade, there is wooden and recycled cotton material in the design process.

ETHICAL PROCESS

TRANSPARENCY

Our product prices include TNT EXPRESS shipping costs. But it does not include customs and tax fees applicable in your country. These vary according to the conditions of the relevant country.