We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Wien on tyylikäs koirankoppi tai peti, joka näyttää hyvältä
Image
Ethical Materials: Wooden and Recycled Cotton!
Image
7 Days - TNT Express shipping fee is included!
€ 500.00
ADD TO CART

Wien on tyylikäs koirankoppi, joka näyttää hyvältä sekä sisältä että ulkoa. Wien on täydellinen koiranomistajille, joilla on vähän tilaa kotona, tai niille, jotka tarvitsevat tyylikkään ja modernin näköisen sängyn koiralleen. Wien koirankoppi tai peti on tarkoitettu vain sisätiloihin. Wien on täysin luonnollinen, ympäristöystävällinen lemmikkisänky turkisvauvoillesi. Valmistettu korkealaatuisista puuvillakuiduista, joissa on hypoallergeeninen polyesteritäyte, ja se on täydellinen ratkaisu koirankopille tai kotiisi. Se on helppo puhdistaa ja sitä voidaan käyttää vain sisällä. Ortopedisten ominaisuuksiensa ansiosta Wien tarjoaa lemmikeillesi maksimaalisen mukavuuden ja auttaa heitä nukkumaan paremmin. Itävallan pääkaupungin Wienin inspiroiman suunnittelun ja materiaalien ansiosta Wienin koirakennel on täydellinen kaikenkokoisille koirille. Se on tilava sisätilojen koiranpeti tai koirankoppi, joka on kevyt ja kannettava. Tämä kestävä ja kestävä kennel soveltuu koti- ja toimistokäyttöön, ja siinä on pehmeä ja mukava sisustus lemmikkisi nautittavaksi.


Tämä upeasti muotoiltu ja puun lämpöä heijastava tuote on Wien koirankoppi sisälle tai ortopedinen koiranpeti. Tuotteemme antaa karvaiselle perheenjäsenellemme mahdollisuuden levätä ja nauttia olostaan pesämäisen suloisissa oloissa tässä kopissaan. Tämä teemaltaan modernit, tyylikkäät, lämmitys ja minimaalisen kauniit Wien-sarja koirankoppi tai koiranpeti on tarkoitettu sisätilaan asetettaviksi tuotteiksi. Suunnittelussa on keskitytty erityisesti tänä päivänä suosittuun, pohjoismainen sisustus tai tutummin skandinaavinen sisustus teemalla kutsuttuun sisustustyyliin. Minimalinen, moderni ja ennen kaikkea kauniin pelkistetty ulkomuoto hyväilee katsojansa silmää. Se sopii loistavasti niin kotioloihin kuin toimiston sisustukseen. Valmiita koirankoppeja tai koiranpeti tuoteet on helposti koottavissa muutamassa minuutissa ja sen purkaminenkin onnistu tarvittaessa kätevästi. Pieni koirankoppi on valmistettu materiaalina puusta, jota on täydennetty lisäksi pehmeällä puuvillaisella kankaalla ja pumpulilla. Wien koirankopin puinen söpö olemus on aivan kuin suoraan saduista napattu pieni keijukaisen koti. Sen luonnollinen kauneus pääsee edustavasti esille kauniin värinsä ansiosta samalla kun tuote huokuu modernia sisustuksellista tyylikkyyttä, joka sopii kotiin tai työpaikalle toimistoon. Pienille koiraroduille suunniteltu Wien koirankoppi tai tyylikäs koiranpeti on kombnaatio luonnollisen kaunista puuta ja pehmeää laadukasta puuvillakangasta. Koiralla on mahdollisuus levätä rauhassa pedillään oman kopin suojassa. Koppi on koottavissa kätevästi ilman erillisiä työkaluja tai ylimääräisiä ruuveja. Kaikki on valmiina paketissa odottamassa kokoamista. Lisäksi myös kangasosat ovat helposti muokattavissa oman tyylinne mukaisiksi eri värien tai kuosien valikoimasta.


Koko - Size

  • Korkeus (Height): 50 CM - 22 INCHES.
  • Leveys (Width): 50 CM - 22 INCHES.
  • Syvyys (Depth): 50 CM - 22 INCHES.
  • Oven korkeus (Door Height): 40 CM - 16 INCHES.
  • Oven leveys (Door width): 25 CM - 10 INCHES.
  • Paino (Weight): 9.5 KG.
Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!Free Express Shipping with TNT - Delivery Times 7 Business Days!