Säästölipas aikuiselle on käytännöllinen koriste esinee kotiin

Persoonallisen hauska säästölipas tuo iloa elämään samalla kun se pitää tallessa kertyneet kolikot. Helposti avattavissa olevaa säästöpossua on saatavilla erilaisina eläinhahmoina ja tuote sopii lahjaksi niin lapselle kuin aikuisellekin. Aikuiset asioivat ostoksilla kaupoissa ja marketeissa päivittäin. Usein ostoksien ohella kertyy lompakkoon paljon kolikoita. Kolikot ovat tarpeen, mutta samalla ne metallisina ja kovina esineinä usein täyttävät taskumme ja laukun pohjan. Ne vievät tilaa ja saattavat lojua levällään kotonamme tai missä milloinkin. Ratkaisu tähän ongelmaan on hyvin yksinkertainen. Ongelma on nimittäin ratkaistavissa niin kotona, työpaikalla kuin toimistossakin. Ratkaisu on käytännöllinen säätölipas. Säästölippaan avulla lapsia on helppo opettaa säästäväisiksi niin että säästämisestä tulee elämäntapa. Vanhempien suusta usein kuultu sanonta on “Säästämällä rahaa voit hankkia haluamasi”. Lapselle hankinta voi olla uusi polkupyörä tai vaikkapa uusi hieno tietokone. Aikuiselle säästämisessä on enemmänkin kyse rahan tallettamisesta tarpeen varalle. Isommat summat talletetaan pankkiin, mutta päivittäisiä pienempiä menoja varten kolikot ja pienemmät rahat on kätevä laittaa säästöpankkiin talteen. Kaikkialla maailmassa käytössä on sekä kolikoita että seteleitä. Kolikoille tarvetta tulee vaikkapa kaupassa sanomalehteä tai leipomossa leipää ostaessa. Keräämällä kolikoita talteen, muodostuu niistä isompia summia, jolloin ne riittävät helposti tavaroiden hankintaan. Säästölippaaseen kerääntyneillä varoilla voi kätevästi kipaista kauppaan pikkuostoksille hakemaan maitoa, kahvia, ruokaa ja juomaa. Lisäksi lipas pitää kertyneet kolikot hallitusti tallessa ja helposti saatavilla.

Säästölipas aikuiselle on käytännöllinen koriste esinee kotiin

Säästölipas aikuiselle on käytännöllinen koriste esinee kotiin

Persoonallisen hauska säästölipas tuo iloa elämään samalla kun se pitää tallessa kertyneet kolikot. Helposti avattavissa olevaa säästöpossua on saatavilla erilaisina eläinhahmoina ja tuote sopii lahjaksi niin lapselle kuin aikuisellekin.

Jotkut säästölippaat on suunniteltu niin, että ne sopivat sekä lapsille että aikuisille. Hienot koristeelliset säästöpossut ovat esteettisesti kauniita ja herättävät katsojansa huomion ulkonäöllään. Rautaisesta materiaalista valmistetut tuotteet ovat yhtäaikaa perinteisiä että moderneja. Innoittavana tekijänä on tuotesuunnittelussa ollut alusta alkaen säästölipas aikuiselle teema. Taiteilijamme on heijastanut säästölippaiden hahmoiksi kaksi erilaista kissaa, possun, sammakon ja lehmän. Näin olemme saaneet valikoimaan viisi erilaista eläinhahmollista säästölipasta. Kaikkien suunniteltujen tuotteiden yhteisenä ajatuksena on koristaa kotia eläinystäviemme avulla samalla kun lipas tarjoaa kätevää apua säästämiseen.

Säästölipas aikuiselle on käytännöllinen koriste esinee kotiin

Säästölipas aikuiselle on käytännöllinen koriste esinee kotiin

Säästölipas aikuiselle on käytännöllinen koriste esinee kotiin

Eläinaiheinen huolehtii,että kolikot eivät mene hukkaan ja kaupasta saa kätevästi ostettua maitoa kotiin. Tämä hullunkurinen säästölipas sopii kotiin, toimistoon tai vaikkapa autoon pitämään aina levällään olevat kolikot hallitusti järjestyksessä. 

Kaikki hahmot ovat hassunhauskoja ja luovia. Unohtamatta kuitenkaan etualalla olevaa luonnollisuutta. Tuotteisiin on lisätty aimo annos luovuutta täydentämään toimivaa kokonaisuutta. Säästöpossu on suunniteltu niin käteväksi että sen voi laittaa kaikkialle kotiin, työpaikalle tai vaikkapa autoon. Lippaan avulla kolikot pysyy hyvässä tallessa saatavilla päivittäisiä ostoksia varten unohtamatta sen kaunista ulkoasua. Säästölipas on kätevästi avattavissa alhaalla olevan muovikannen kautta eli tarvittaessa rahat saa ulos nopeastikin. Nämä kaksi erilaista kissaa, possu, sammakko ja lehmä ovat inspiroivia hahmoja, jotka tuovat samalla iloa ja väriä elämään. Tuotteet sopivat loistavasti syntymäpäivänä, vuosipäivänä, jouluna tai muina merkkipäivinä annettavaksi lahjana läheisille.

Säästölipas aikuiselle on käytännöllinen koriste esinee kotiin

Tässä säästöpossu pienelle muutoksellesi

Kerää kolikot ja säilytä ne tässä säästöpossussa

Säästöpossu on koristelaatikko, johon tyypillisesti mahtuu kolikoita tai muita pieniä tavaroita, jotka on tallennettu säästämistä varten. Näytä maailmalle kuinka paljon välität lahjoittamalla rakkaillesi rahaa, osakkeita tai jopa palveluja tällä säästöpossulla. Yksinkertainen muotoilu, korkea kestävyys ja houkutteleva viimeistely täyttävät varmasti odotukset.

Säästöpossu on uusi tapa säästää rahaa. Säästöpossumme on valmistettu korkealaatuisesta silikonista kestävyyden takaamiseksi ja niistä on helppo tarttua. Ne sopivat kaikenikäisille lapsille, aikuisille tai lemmikkieläinten vanhemmille.

SHOP NOW