Pieni viinipulloteline on kirjaimella ja viinikorkki

Pieni viinipullotelineemme on klassinen lisävaruste pöydällesi. Siinä on ihana kirjain "H", jossa on sana "pieni". Se on kompakti ja tyylikäs, ja se näyttää hyvältä työtasollasi. Malli on laserkaiverrettu korkealaatuiseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuun levyyn, joten voit helposti muokata sen valitsemallasi kirjaimella, numerolla tai viestillä. Vaihda keittiön tai baarin sisustus helposti näiden yksilöllisten viinipullopidikkeiden avulla, jotta voit tallentaa kaikki suosikki viinipullot ympäri. Se on viinipullon pidike, johon mahtuu yksi viinipullo ja jota voidaan käyttää koristeena pöydälläsi. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, se on kestävä ja käytännöllinen viinin säilyttämiseen tai oluen pitämiseen. Se ei vie paljon tilaa ja on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana. Sen mukana tulee kirje, joka voidaan leikata mukauttamiseksi.

Tämä on myös loistava lisä sisustukseesi, koska sen koristeellinen kirjainmuotoilu on näyttävä lisä keittiöösi:

Pieni viinipulloteline on kirjaimella ja viinikorkki

Pieni viinipulloteline on kirjaimella ja viinikorkki

Pieni viinipulloteline on kirjaimella ja viinikorkki

Pieni viinipulloteline on kirjaimella ja viinikorkki

Pieni viinipullon pidike on käytännöllisin ja tyylikkäin sisustus viinin ystäville. Täydellinen olohuoneeseesi, keittiöön, makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen, tämä teline saa sinut nauttimaan herkullisesta viinistäsi!

Tulet rakastamaan tätä pientä viinipullon pidikettä ulkonäöltään ja tavasta pitää viinipullot esillä. Se on myös kätevä, koska voit säilyttää uudelleen käytettävän viinin korkin pullosi päällä. Tämä on loistava idea juhliin, juhliin ja erityistilaisuuksiin. Tämä pieni viiniteline on täydellinen viinin rakastajalle elämässäsi, ja se on hauska ja käytännöllinen lahja. Pidike on valmistettu laadukkaasta valetusta metallista ja siinä on yksi viinipullo. Suunnittelu on yksinkertainen, mutta tyylikkäästi tyylikäs ja näyttää hyvältä kaikilla kodin pinnoilla. Se on upea lisä mihin tahansa asuintilaan ja toimii hyvin keittiössä tai baarissa.

Viinipulloteline, joka on suunniteltu suojaamaan arvokkainta omaisuuttasi tyylillä

Lopullinen viinipullotelineet kotiisi

Viinipulloteline, jolla voit säilyttää viinipullojasi melkein missä tahansa kotona. Täydellinen lisä keittiöön, nämä viinipullotelineet on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, joihin mahtuu kuusi pulloa viiniä. Se on helppo asentaa ja jokaisen telineen tulee kestää koko elämän.

Suorista sotku ja pidä pullot järjestyksessä viinipullotelineen avulla. Voit valita useista metalli- tai puuhyllyistä, jotka sopivat täydellisesti keittiöön, olohuoneeseen tai kylpyhuoneeseen.

SHOP NOW