Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Varpuset kaiut luontoon tässä valkoisessa kauniissa seinäkello
Image
Ethical Materials Resin - Sculpture
Image
4 Days - DHL Express shipping fee is included!
€240.00

Monta kertaa päivän aikana tulee tarve katsoa kelloon ja seurata ajankulkua joko omasta kellosta tai kysymällä ympärillä olevilta ihmisiltä “Paljonko kello on?”. Tähän kysymykseen sisältyy äänetön ja hiljaisen utelias huolestuneisuus. Kello ja aika muistuttavat meitä olemaan suunnitelmallisia ja järjetelmällisiä. Tämä tuote, jossa yhdityvät taiteellinen vapaus sekä ajanilmaisu, on seinäkello. Se on seinäkoriste, joka on esteettisesti kaunis esine ja jonka tuomme saatavillenne. Filosofiset ja taiteelliset teemat, jotka samanaikaisesti tuovat vapauden ja ajankäsitteen yhteen, yhdistyvät tässä lintu seinäkellossa, jonka keskeisenä kohtana ovat seinäkoristeen yksityiskohdat. Tämä upea seinäkello toimivat äänettömällä mekanismilla ja ovat siten aivan yhtä hiljaisia ja rauhallisia kuin luonto itse. Kello on osa ekologinen sisustus teemaa ja se on kokoinaisuutena elegantti ja tuo hymyn katsojansa kasvoille. Samalla kello toimii myös vertaansa vailla olevana ideana lahjaksi ja se on lahjavalintana ekologinen.


Tuotteesta on muotoiltu veistos, joka sisältää yksityiskohtia ja koristelinnut. Ajan ja vapauden yhteen tuoma seinäkello on tuote, jossa yhdistyvät moderni ja tyylikäs suunnittelu ja se sopii hyvin olohuoneen, makuuhuoneen, keittiön, lastenhuoneen tai työhuoneen sistustukseen seinäkoristeena luomalla huoneeseen modernin ja minimaalisen tunteen. Tämän äänettömän seinäkellon yksityiskohtina ovat linnut ja sen valkoinen väri taas tuo esille luonnon kauniin ja hieno teeman korostaen sitä. Linnut kuvaavat luontoa ja samalla ajanvapautta. Tarjolla on luonnon tuoma hiljaisuus ja rauha tyylikkäässä ja modernissa muodossa. Tämä taideteos on suunniteltu heijastamaan luontoa ja rauhaa valkoinen värillään. Sen valkoinen väri symboloi rauhaa ja yksinkertaisuustta ja tuo esille suhteen luontoon. Tämä luonnon rauhaa ja luovuuttaa huokuva taideteoksellinen sisustuskello tuotteena muistuttaa teitä sekä ajasta että rauhasta.


Tekniset Tiedot

Materiaali: Resin Taiwan Movement - loisteputken valkaisuaine

Väri: Valkoinen - Musta

Tuotteen koko MM: W100 X D650 X H650

Tuotekoko CM: W10 X D65 X H65


Ylläpito

Voidaan käyttää pölyämällä seinäkello pinnan puhdistamiseen varovasti. Raaputa varovasti, kun vaha on kuivunut kokonaan.


Kokoonpano

Jokaisella linnulla on oma numero takana. Revitä teippi irti ja liitä sitten ne merkintöjen mukaan. Huomio: Paina kevyesti 30 sekunnin ajan jokaista lintuja varmistaaksesi, että ne todella tarttuvat seinään. Valintasi mukaan tarjoamme kolme erikokoista ympyräkaaviota. Valitse yksi heistä tehdä merkki reiän läpi ja pistä se lyijykynällä.

Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!Free Express Shipping with DHL - Delivery Times: 4 Business Days!
Varpuset ve linnut edustama vapaus heijastuu kellosta antaen katsojalleen mielenrauhan.
Tämä tyylikkäs seinäkello on tuotu markkinoille vastatakseen kysymykseenne paljonko kello on
Ainoa mitä tarvitaan on tarkkaavaisuus ja oikea ajoitus. Oikea ajoitus on aina tärkeä osa luontoa ja sen elämää.
Image
Image