Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Värikäs tilkkutäkkityylinen pyöristää tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€50.00

PYT 16916-02

Sohvan ja sängyn sisustamiseen on uusi tapa: mukautetut painetut tyynynpäälliset. Tyynynpäälliset on valmistettu kestävästä ja korkealaatuisesta kankaasta, jossa on pyöristetyt kulmat ja vetoketjukiinnitys. Kangas on pehmeää, pestävää ja haalistumista kestävää, joten se on ihanteellinen lisä kodin huonekaluihin. Voit käyttää sitä myös koristeellisena tyynynpäällisenä tai lisätä väriä sohvalle tai sängylle. Halusitpa lisätä tyyliä makuuhuoneeseesi tai antaa olohuoneellesi hauskan päivityksen, tämä on täydellinen lisä!


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Polyesteri.
  • 45 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Silitys ei sitä vastoin ole mahdollista tämän tyyppisille tyynynpäällinen sen herkkyyden vuoksi.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping