Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Vaaleanpunainen samettityynyliina tupsuilla
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€45.00

PYT 16901-05

Tämä uusi vaaleanpunainen samettityynyliina toteuttaa kaikki unelmasi! Tämä pehmeä ja pörröinen design -tyynyliina saa pään tuntumaan lepäävän pilven päällä. Sen päässä on tupsut, jotta se näyttää erityisen kauniilta! Oletko valmis muuttamaan nukkumistapasi ikuisesti? Puuvilla nukkuminen on vakava pelinvaihtaja, ja siksi olemme niin innoissamme, kun esittelemme maailman ensimmäisen ylellisen tyynyliinan, jossa on tupsut. On aika ottaa vakavammin unesi. Tyynyliinamme on valmistettu 100% vegaanisesta silkistä, joka tuntuu hämmästyttävältä ihoasi vasten ja siitä tulee nopeasti suosikkivaatteesi.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Puuvilla 93% & Polyesteri %7.
  • 25 X 60 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Silitys ei sitä vastoin ole mahdollista tämän tyyppisille tyynynpäällinen sen herkkyyden vuoksi.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping