Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Tyylikäs viinipulloteline kotiin, toimistoon tai ravintolaan
Image
VAT is included!
Image
Standart shipping fee is included!
€ 44.00

A234BL

Pieni metallinen viinipulloteline on tyylikäs, söpö ja sitä voidaan käyttää koristeena. Tämä muodikas ja toimiva viiniteline on pieni ja kompakti tapa säilyttää viinejä. Se on valmistettu raudasta, se voidaan asettaa lattialle tai pöydalle, ja se on helppo koota ilman työkaluja. Täydellinen suosikkijuomiesi säilyttämiseen ja näyttämiseen: viini, olut ja kahvi. Tämä pieni mutta toimiva viiniteline, jossa on moderni muotoilu ja siististi muotoiltu siluetti, tuo tyylikkyyttä mihin tahansa kotibaariin. Tämän telineen ainutlaatuinen muoto tarjoaa runsaasti tilaa suosikkipulloillesi hengittää ja parantaa niiden laatua. Tämä ihastuttavan tyylikäs kenkä viiniteline on käsintehty kestävästä raudasta, tukeva, kestävä ja värikäs viimeistely. Se on täydellinen tilaa säästävä ratkaisu viinin säilytystarpeisiin!


Tämä pieni viinipulloteline sopii kaikkiin huoneisiin. Olohuoneessa oleva viinipulloteline sopii loistavasti vieraiden viihdyttämiseen, suosikkiviinipullojen näyttämiseen ja lasillisen viinin nauttimiseen suosikkiesityksen aikana. Tätä telinettä voidaan käyttää myös kenkähyllynä, vaikka se on tarkoitettu käytettäväksi viinipullojen näyttämiseen.


Tekniset Tiedot

Materiaali: Rauta

Tuotteen koko: 25 X 10 X 25 CM | 9.8 X 3.9 X 9.8 INCHES

Pakkauksen koko: 27 X 11 X 26 CM | 10.6 X 4.3 X 10.2 INCHES

Tuotteen paino: 320 GR.

Pakkauksen paino: 470 GR.

Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping