Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Tyylikäs sininen paimentolaisompeleinen tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€65.00

PYT 34935-04

Matkusta ympäri maailmaa pakkaamatta tyynyäsi. Tämä paimentolainen tyynyliina on kevyt, pehmeä ja täydellinen mihin tahansa seikkailuun ulkomailla. Se on tyylikäs tummansininen, valmistettu 100% puuvillasta. Tämä tuote on pakollinen! Se lisää tyylikkyyttä vuodevaatteisiisi samalla kun se on kevyt ja kestävä. Esittelyssä tavallinen sininen paimentolainen tyynyliina. Erittäin pehmeästä, hengittävästä puuvillakankaasta valmistettu tyynyliina tarjoaa mukavuutta ja kestävyyttä matkoillesi. Suunnittelumme on saanut inspiraationsa Keski -Aasian ja Pohjois -Afrikan paimentolaisheimoista, jotka käyttävät luonnonkuiduista valmistettuja huopia nukkumaan tähtien alla.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Puuvilla.
  • 45 X 45 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping