Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Tyylikäs papukaijakuvioinen tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€40.00

PYT 76804-03

Papukaijat ovat parhaita, ja nyt ne ovat tyynynpäällinen päällä! Papukaijakuvioinen tyynyliina on täydellinen lahja kaikille eläinten ystäville, ja se on söpö ja käytännöllinen lisä vuodevaatteisiin. Hanki parempi laukaus tykkäämiseen tyylikkäästi tällä valkoinen ja sininen kuvioidulla tyynyliinalla. Se sopii täydellisesti sängylle, sohvalle tai mihin tahansa kotiisi. Oletko koskaan halunnut tuoda hieman hauskaa sisustukseesi? Löydä onnellinen paikka. Tämän muodikkaan papukaijakuvioidun tyynyliinan avulla haaveilet tyylillä. Rakastu tähän kirkkaaseen ja värikkääseen papukaijakuvioitavaan tyynyliinaan.


Tämä tuote on kaikille, jotka rakastavat lintuja! Tämä kevyt tyynyliina on juuri sitä, mitä tarvitset saadaksesi hyvät yöunet kaupungista kaupunkiin.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Polyesteri 100%.
  • 45 X 45 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Silitys ei sitä vastoin ole mahdollista tämän tyyppisille tyynynpäällinen sen herkkyyden vuoksi.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping