Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Tummansininen pitkulainen tillkukangas tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€65.00

PYT 34935-02

Ylellinen tyynynpäällinen, joka on paitsi tyylikäs myös suojaa tyynyäsi pölyltä ja lialta. Tillikankaalla on ihana, hieman makea tuoksu. Tämä tekee siitä täydellisen kesäksi tai milloin tahansa, kun haluat tehdä ympäristöstäsi virkistävämmän. Tämä tummansininen pitkänomainen tyynyliina on täydellinen koko sängyllesi! Se on valmistettu korkealaatuisesta tillikankaasta, jossa on pehmeä tyynynpäällinen. Se saa sinut tuntemaan olosi rannalla tai tropiikissa näillä väreillä.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Puuvilla.
  • 25 X 60 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping