Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Silkkinauhallinen pellavainen tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€50.00

PYT 52920-01

Suunniteltu ihmisille, jotka rakastavat pellavan pehmeyttä. Nuku kuin kuningatar olet tällä ylellisellä pellavatyynynpäällisellä. Kokeneiden käsityöläisten käsin kudoma tämä ainutlaatuinen tyynyliina on valmistettu 100% luonnollisesta pellavaa ja silkistä. Tämä ei ole tavallinen tyynyliina - se on tehty varmistamaan, että ne kestävät vuosia! Pehmeä, ylellinen ja helppohoitoinen.


Nämä kotelot on valmistettu 100% luonnollisesta ja hengittävästä silkkipellavasta, joten ne sopivat täydellisesti sängylle tai sohvalle. Yhdistä vastaava pehmuste ja heitä vanha kotelo pesuun aloittaaksesi alusta.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Pellavaa & Silkki
  • 45 X 45 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping