Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Selzukki ja kiinalaistyylinen sinivihreä tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€40.00

PYT 76905-02

Japanilaistyylinen silkkityynyliina on välttämätön mukavan ja terveellisen yöunen saamiseksi. Ainutlaatuisen suunnittelumme ansiosta voit pitää sen tyynylläsi koko päivän - myös television katselun aikana - ja suojata pölyltä, allergeeneilta ja muilta epäpuhtauksilta. Tämän ilmavirtauksen ansiosta se on myös helppo puhdistaa. Suunnittellessamme Selzuki -tyynyliinaa otimme huomioon niiden tarpeet, jotka asuvat kuumassa ja kosteassa ympäristössä, jossa elinolosuhteet voisivat olla kosteampia ja vaikeampia nukkua.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Polyesteri %100
  • 48 X 48 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping