Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Selkeälinjainen punainen tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€40.00

PYT 16804-06

Kirkkaalla punaisella viivallaan valkoinen ääriviiva tyynynpäällinen on enemmän kuin vain sängyn koristelu. Haluatko suojata tyynysi ja pitää makuuhuoneesi raikkaana ja siistinä? Läpinäkyvä ja punaisella vuorattu tyynynpäällinen on juuri sitä mitä tarvitset! Tämä koristetyyny on kestävä, pestävä ja helppohoitoinen, ja se on suunniteltu kestämään pitkään. Tämä pehmeä ja mukava punainen tyynynpäällinen on täydellinen tuote suojaamaan päätäsi kovalta tyynyltä. Se on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka kestää haalistumista ja antaa mukavan tunteen. Kirkas vuorattu muotoilu antaa sinun nähdä tyynysi kotelon sisällä.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Polyesteri 100%.
  • 35 X 55 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Silitys ei sitä vastoin ole mahdollista tämän tyyppisille tyynynpäällinen sen herkkyyden vuoksi.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping