Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Ruskeansävyinen ebruvärjätty tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€45.00

PYT 76923-01

Virkistävä rakenne ja täydellinen kodin tunne! Tyynynpäällisissämme on kaunis rikas ruskea väri ja pehmeä kosketus. Ne ovat ihanteellisia kesäkuukausina, mutta niitä voidaan käyttää myös hienovaraisena tapana tuoda kausi sisätiloihin. Tämä kestävä ja tyylikäs sisustustarvike korostaa tyynysi tekstuuria. Tämä korkealaatuisesta pehmeästä kankaasta valmistettu kansi takaa tasaisen ja mukavan unen. Ainutlaatuinen muotoilu lisää glamouria.


Ruskea on terveyden ja kevään väri, joten miksi et aloita päivääsi jollakin, joka on anteeksiantamatonta ruskeaa? Ebru-värjätyt tyynynpäälliset sopivat erinomaisesti ihmisille, jotka nauttivat ruskeasta väristä tai haluavat vain virkistää tai muuttaa makuuhuoneen sisustusta. Nämä päälliset ovat pehmeitä ja eivät ärsytä ihoasi.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Polyesteri, Liinavaatteet.
  • 45 X 45 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping