Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Pyöreä silkkipellavainen tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€45.00

PYT 16928-03

Tämä luonnolliset silkkiset tyynynpäällinen sopivat täydellisesti sängylle tai sohvalle, ja ne on viimeistelty käsin ommelluilla reunoilla takaamaan pitkäaikainen laatu. Tyynynpäällinen on ainutlaatuisesti kudottu 60% silkin ja 40% pellavan sekoituksesta, ja se on virkistävä muutos muihin. Tämä tyynynpäällinen on ylellisen tuntuinen, ja se on suunniteltu pysymään viileänä ja raikkaana koko yön.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Silkki, Liinavaatteet.
  • 45 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping