Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Pihkanvärinen tilkkutäkki tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€50.00

PYT 76910-01

Hartsilaastarien muotoilu ja värit ovat niin kauniita, että ne varmasti lisäävät väriä kaikkiin huoneisiin. Tyynyliina on ommeltu hyvin ja kestää kaiken, mitä heität siihen. Täydellinen kaikkina vuodenaikoina, se on myös hypoallergeeninen ja konepestävä. Osta tyynyliina, joka on yhtä klassinen kuin kestävä. Valitse kangasvalikoimastamme ja muista, että tarjoamme ilmaisen maailmanlaajuisen toimituksen.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Polyesteri.
  • 36 X 60 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping