Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Picasso-Lousiana Plakat er designet i en skulpturer form
Image
Pre-Handmade Unique Artwork - Time: 16 Days!
Image
Standart shipping fee is included!
Image
Ethical Materials: Wooden!
€ 280.00
Small
Medium
Large
ADD TO CART

Gør din væg ansigt, øje og læbe mere bevægelig med Lousiana og Picasso Plakat. Disse serien tilbyder kunsten der samler detaljerne på træmaterialet og tilføjer dem til Vægpynt og kunstplakater konceptet. For at afspejle dette tema er der brugt orange, rød, sort, brun farver og hvid skyggeteknik på en blød tilgang. Picasso Maleri og Louisiana Plakat har inspireret disse værker i designprocessen. Og de afspejler ansigtet til alle familiens medlemmer med deres abstrakte og moderne detaljer. De afspejler også farverige og entusiastiske udtryk, som både er faste og bevægelige. Ansigt, øje og læbe er et særligt organ, der giver plads til, at vores mentale og følelsesmæssige udtryk mødes for at danne vores historie. Og vi formidler alle sanser og udtryk om kommunikation med omverdenen gennem vores ansigter. Og når ansigt, øje og læbe er desiognet og afbilledet spå en plakat skaber det en stærk følelse. Picassos malerier og ansigter møder den moderne design på disse produkter, som er produceret af brandet Umasqu. Ansigt, øje og læbe er særlige skærme, hvor vores positive og negative kommunikation bliver tydelige. Vi kan på en måde sige at ansigtet er det digitale skærm i vores krop. De digitale skærme kræver tovejs kommunikation.

Abstrakte kunst med ansigt, øje og læbe i Louisiana og Picasso Plakat


Disse produkter er produceret i små, mellemstore og store størrelser og tager udgangspunkt i Louisiana- og Picasso perspektiver og sørger med deres farverige og unikke design for en tematisk helhed til Vægdekoration. Hvis du tænker på plakater til stuen og hjemmet, kan du vælge disse produkter, som skaber en farverig stemning mellem tid og rum. Disse værker, som skiller sig ud fra traditionelle og almindelige plakater, er produceret af Umasqu som er en af de førende indenfor maske- og plakatfremstilling. Dette louisiana plakat produkt er fremstillet af træ ved at bruge farverige, moderne og abstrakte detaljer, og det giver en helhedsoplevelse af temaet Plakater til Væggen.


Størrelser og teknik af Plakat design

  • Small: 45 X 21 CM | 17.7 X 8.2 INCHES.
  • Medium: 65 X 30 CM | 25.5 X 11.8 INCHES.
  • Large: 119 X 55 CM | 46.8 X 21.6 INCHES.
  • Materiale: Amerikansk Valnød, Finer, MDF
  • Designer og producent: Umasqu


Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping