Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Marmorikuvioitu tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€50.00

PYT 76906-01

Anna kotisi edustaa sinua tällä rohkealla, marmorikuvioisella tyynyliinalla! Erilaisilla väreillä ja kuvioilla se sopii varmasti kaikkiin sisustuksiin, joten se sopii täydellisesti myös lahjaksi. Laadukas kangas tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja tuo tyyliä huoneeseesi. Jos pidät luonnollisesta ulkonäöstä ja tyylitajusta, tämä tyynyliina on täydellinen sinulle. Yksityiskohdat ja muotoilu ovat juuri sitä, mitä tarvitset huoneeseesi kevyesti ja modernisti. Se on myös hyvä lahjaidea moneen tilanteeseen!


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Polyesteri %92 & Viskon %8.
  • 35 X 50 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping