177625ae-e5fd-47fa-a984-670a5d7ea852
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
The Inredning

Lintu koriste on tyylikäs seinäkello mihin tahansa tilaan

€ 210.00

Delivery within 4 days!

Add to Cart
What payment methods do you accept?
Transparency, DHL Express shipping is INCLUDED!

Mitä jos kuvittelisimme ympäristöön sulautuvan, luontoa ja sen elämää kunnioittavan suunnitellun tuotteen? Luonto ja muuttolinnut ovat kuvattuina vapaana tässä koristeellisessa irtonumerollisessa seinäkellossa. Muuttolinut lentelevät rauhallisina hiljalleen vapaana ajasta tai paikasta. Aivan kuten vuodenajat tai ruokailu ovat luonnollisia osia elämää myös aika voi joskus olla vapauden perustarpeena. Vapauden esikuvana toimivat muuttolinnut ovat parvena ja yhdistyneenä joukkona voimakkaita luonnon eläimiä. Tämä irtonumeroilla varustettu seinäkello toimii hiljaisella mekanismilla. Samalla kun kello hiljaa kulkee, osoittaa se meille paljonko kello milloinkin on. Ei tarvitse tuhlata aikaa siihen, että kyselee ympäriinsä paljonko kello on. Riittää kun siirtää katseen näihin suloisiin muuttolintuihin. Se helpottaa suunnitelmien ja töiden toteuttamista luoden samalla taiteellisen ilmapiirin. Avatkaa siis tilaa näille luonnosta tulleille muuttolinnuille olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön, lastenhuoneeseen tai vaikkapa toimistoon. Eikä muuta kuin seuraamaan ajankulkua! Tämä seinäkello tuo esiin lintujen esteettiset ja luovat puolet ja seinäkoristeena se kiinnittää helposti huomion. Tuote on moderni, minimalinen ja luova. Lisäksi se on hieno idea antaa tuotteena linnuista ja luonnosta pitäville ihmisille. Se on ehdottomasti yksi parhaimmista ekologisista lahjaideoista.


Veistoksellinen valkoinen seinäkello antaa huoneelle esteettisen kauniin ilmeen ja samalla seinäkoriste auttaa aivan huomaamattaan katsojaansa seuraamaan ajakulkua:


Tämä käytännöllinen tuote toimii sekä seinäkellona että samalla myös seinäkoristeena ja sitä suunniteltaessa innoituksen lähteenä ovat toimineet muuttolinnut. Tässä seinäkello irtonumeroilla tuotteessa olemme valinneet väriksi valkoisen. Valkoinen väri muistuttaa meitä luonnosta ja kaikesta puhtaan kauniista. Valkoinen väri on eritysen suosittua skandinaavisessa sisustuksessa. Tässä taiteellisessa tuotteessa olemme toteuttaneet kellon irtonumeroilla, sillä näin se on sekä filosofinen että taiteellinen. Kello osoittaa paljonko kello on nyt, mutta samalla se jättää vapauden ja tilaa tulevalle ajalle symbolisesti. Ajatus on siis kokonaisuutena filosofinen ja taiteellinen. Luonto ja ekologia ovat vahvasti läsnä tässä upeassa seinäkellossa. Kellon tehtävänä on pitää meidät järjestelmällisinä ja ajan tasalla. Tämä on ihmisille perustarve. Tämä luonnon ja ajanhallinnan yhteen tuoma muuttolintu aiheinen seinäkello tuo kotiinne luonnon rauhan ja samalla seinäkellona toimii myös esteettisesti kauniina seinäkoristeena.


Tekniset Tiedot

Materiaali: Resin Taiwan Movement - loisteputken valkaisuaine

Väri: Valkoinen - Musta

Tuotteen koko MM: W650 X D100 X H650

Tuotekoko CM: W65X D10 X H65


Ylläpito

Voidaan käyttää pölyämällä Seinäkello pinnan puhdistamiseen varovasti. Raaputa varovasti, kun vaha on kuivunut kokonaan.


Kokoonpano

Jokaisella linnulla on oma numero takana. Revitä teippi irti ja liitä sitten ne merkintöjen mukaan. Huomio: Paina kevyesti 30 sekunnin ajan jokaista lintua varmistaaksesi, että ne todella tarttuvat seinään. Valintasi mukaan tarjoamme kolme erikokoista ympyräkaaviota. Valitse yksi heistä tehdä merkki reiän läpi ja pistä se lyijykynällä.


Inspiroivia malleja. Kun etsit täydellistä kelloa, on tärkeää löytää sellainen, joka sopii persoonallisuuteesi ja tyyliisi. Meillä on laaja valikoima tyylikäs ja moderni seinäkellot - yksittäisistä kappaleista pieniin kokoelmiin - auttaaksemme sinua löytämään täydellisen lisäyksen kotiisi.

1 slider thumbnail

DHL EXPRESS SHIPPING FEE IS INCLUDED - DELIVERY TIMES 4 DAYS!

Pidä silmäsi ajan kanssa tällä kauniilla seinäkellolla!

PAY WITH PAYPAL!