Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Koriste esineet luo Afrikkalainen sisustus aivan uuden ilmeen
Image
VAT is included!
Image
Standart shipping fee is included!
€74.00
Man
Woman
SET
ADD TO CART

INA275

Nämä Afrikkalainen sisustus on tuotteena teemaltaan koriste esineet esittävä ja se on elävöitynyt materiaalina olevan rauta- luonnolisella kuvioinnilla. Luovuutta ei ole tarkoitettu ainoastaan ymmärrettäväksi vaan sen tulee olla samalla myös luonnollisena osana paikkaa. Koriste esineet tuo Afrikkalaistuulahduksen mukanaan. Se sisustusesineitä elävöittää Afrikkalainen sisustus toimistoanne kaikkine yksityiskohtineen! Tämän taideteoksen ajatuksena on Afrikkalainen sisustus. Tässä koristepatsas sisälle rauta luonnolisena materiaalina heijastaa luontoa ja kulttuuri, luo koristeelle taiteellisen säväyksen. Ilahduta itseäsi tai afrikkalainen ystävääsi sympaattisella pienoispatsaat! Afrikkalainen koriste esineet on mahdollista käyttäää oikestaan missä tahansa, mutta kaikkein ideaalein paikka sille on olohuone, makuuhuone tai eteinen. 


Oletko koskaan ajatellut miltä sisustus patsaat ja figuurit näyttäisi afrikkalainen sisustus?

Olemme onnellisia voidessamme tehdä itse omat valintamme sisustussuunnittelu. Meidän on hyvä olla yhteydessä kulttuuri ja taiteen luovuuden voimaan ja tässä sisustusesineet tuotteessa ne yhdistyvät kotimme koristeessa. On hyvä antaa valintojemme viedä meidät boheemiseen, minimaaliseen, modernin tai vintagetyyliseen maailmaan. Riittää kun tiedämme itse itsellemme sopivimman tyylin. Kulttuuri ja taiteen ydin on vapaus. Sen ohella, että tämä tyylikäs koriste esineet on ja luo upean ilmeen huoneeseen, se on myös käytännöllinen ja kulttuuri kunnioittava tarvike afrikkalainen sisustus.


Tekniset Tiedot

Materiaali: Rauta

Tuotteen koko: 12 X 14 X 32 CM | 4.7 X 5.5 X 13 INCH

Pakkauksen koko: 14 X 16 X 35 CM | 5.5 X 6.3 X 13.8 INCH

Tuotteen paino: 333 GR.

Pakkauksen paino: 630 GR.

Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping