Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Kermanvärinen etninen tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€ 60.00

PYT 34909-02

Koristele kotisi sisustusta ja lisää väriä huoneeseesi tällä tyylikkäällä, etnisellä tyynyliinalla. Kankaamme koostuu korkealaatuisista materiaaleista, jotka ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Ja kun on aika pestä tyynyliina, heitä se pesukoneeseen! Tyynynpäällisessä on vetoketjukiinnitys ja piilotettu vetoketju. Se on hyvä kumppani sohvalle tai sängylle. Voit käyttää sitä myös kodin koriste -esineenä. Päällinen on valmistettu korkealaatuisesta kankaasta, joka on helppo pestä.


Täydellinen etninen tyynynpäällinen, jonka voit yhdistää minkä tahansa heiton tai kuvakudoksen kanssa viimeistelemään olohuoneesi ilmeen.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Liinavaatteet, Puuvilla, Viskon.
  • 35 X 50 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping