Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Kermansävyinen vedensävyjen aiheinen tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€45.00

PYT 76904-03

Vesiteemainen tyynyliina on täydellinen niille, jotka rakastavat merta! Siinä on kermanvärinen tausta, joka on koristeltu majakoilla, aalloilla ja värikkäillä kaloilla. Se on kuin lapsuuden suosikki Disney -elokuvasi herääisi henkiin sängylläsi. Tyynyliina on hyvä käyttää myös kesäaikaan tai niille, jotka asuvat lähellä rannikkoa!


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Polyesteri 92% & %8 Viskon.
  • 45 X 45 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Silitys ei sitä vastoin ole mahdollista tämän tyyppisille tyynynpäällinen sen herkkyyden vuoksi.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping