Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Keltainen sametti tyynynpäällinen pienellä ruutukuviolla
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€ 45.00

PYT 34930-03

Upea keltainen väri ja pieni ruudullinen kuvio saavat sängyn näyttämään siltä kuin nukkuisit luksushotellissa. Se on pehmeä ja hellävarainen ihollesi ja helppohoitoinen. Tämä tyynynpäällinen on täydellinen lisä mihin tahansa kotiin. Se on valmistettu pehmeästä viskooni ja puuvilla materiaalista ja pienestä ruudullisesta kuviosta. Mukana on myös joustava nauha, joka sopii tyynyn ympärille. Tyylikäs lisäyksemme tyynyliinaan on paitsi hyvännäköinen myös erittäin mukava. Sen pehmeässä samettikankaassa on viileä, kodikas ja rento ulkonäkö.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Viskooni, Puuvilla.
  • 45 X 45 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping