We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"We want you to be part of our family, we offer 10% discount on your purchase! Code: "TOGETHER"
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Jalallinen koiranpeti on pienille koirille suunniteltu sänky
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€ 120.00

Jalallinen koiranpeti on mukava, pehmeä ja kestävä sänky, joka on suunniteltu pienille koirille. Se on valmistettu puusta, ja sen keskellä on yksi kerros muistivaahtoa. Koiranpetissä on kestävä päällinen, joka voi pysyä paikallaan erilaisissa olosuhteissa ja on erittäin kannettava. Myymälässämme on monia tuotteita, joissa on erilaisia kokoja ja värejä pehmeästä, keskikokoisesta kiinteään. Tuotteet on helppo pestä ja säilyttää. Siinä on erinomainen vakaus, helppo puhdistaa kaikki tahrat, kestävä ja myös ympäristöystävällinen. Tarkka istuvuus auttaa koirasi tuntemaan olonsa kotoisaksi. Se on myös valmistettu kestävästä, myrkyttömästä puusta, joten se on täysin ympäristöystävällinen. Ei vain koirille, tämä innovatiivinen pehmuste tarjoaa mukavuutta ja tukea vanhemmille kissoille ja pennuille.

Jalallinen koiranpeti ja sänky, joka sopii täydellisesti pienille ja herkille lemmikkien jaloille! Pohjallinen on valmistettu tukevasta puusta ja suunniteltu kestäväksi ja mukavaksi pienille koirien jaloille. Siinä on erityinen muotoilu, joka pitää pohjat kuivina ja puhtaina, vankka ote liukumisen estämiseksi, ylimääräinen pehmustuskerros, joka tekee koirasi jaloista mahdollisimman mukavat.

Materiaali

Puinen

Koko

45 X 73 X 15 CM | 17.71 X 28.74 X 5.90 INCHES.

Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping