Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Hempeä vaaleanpunainen kukallinen silkkityynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€60.00

PYT 52927-03

Silkkityynynpäällinen on kuin karkki silmille. Se saa sinut hymyilemään aina, kun suljet silmäsi ja nukahdat nukkumaan. Se on kevyt, pehmeä ja rauhoittava. Pehmein ja parhaan näköinen tyynyliina vuoteellesi, jossa on romanttinen kevyt laventeli. Lisää sänkyyn tyylikkyyttä silkkityynyliina. Koristetyny on valmistettu pehmeästä, korkealaatuisesta 100% silkistä, jaettuna etupuolella ja takana, jonka välissä on joustava nauha helpon istuvuuden takaamiseksi. Siinä on piilotetut napit kahdessa kulmassa, joissa on myös koristeellinen leikkaus, mikä helpottaa napin painamista pimeässä.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Silkki.
  • 43 X 43 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping