Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Etnisvaikutteinen ommelkuvioitu tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€45.00

PYT 52920-05

Etsitpä eksoottista tunnelmaa tilaasi tai haluat vain muuttaa huoneesi virkistäväksi, tämä tyynynpäällinen tekee varmasti tempun. Värikäs muotoilu on käsin ommeltu Turkkilainen käsityöläisten toimesta. Ainutlaatuiset ja kauniit kuviot tekevät siitä pään kääntäjän missä tahansa huoneessa. Tyynyt ovat konepestäviä ja kuivattavia, joten niitä on helppo huoltaa ja ylläpitää. Tyynynpäällinen on kohtuuhintainen, joten se on erinomainen valinta kodin sisustukseen.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Pellavaa, viskonia.
  • 35 X 50 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping