Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
The Inredning
Eri värejä yhdistävä tilkkutäkki pyöristää tyynynpäällinen
Image
Original Product!
Image
Standart shipping fee is included!
€50.00

PYT 16916-03

Tyynyliina voi lisätä makuuhuoneeseesi tyyliä ja saada sinut tuntemaan olosi rennoksi ja mukavaksi. Tämä on tuote, jonka pitäisi ehdottomasti olla elämässäsi. Ainutlaatuinen tilkkutäkki on täydellinen kaikille sohvahenkilöille. Olitpa yksin sohvaperuna, yksinäinen tai joku, joka haluaa käpertyä lemmikkinsä kanssa, tämä tyynyliina pitää tyynysi parhaalta. Tyylikkäällä, tilkkutyynyllä varustetulla tyynyliinaamme saat vuodevaatteillesi uuden ilmeen. Sen lisäksi, että se on koristeellinen, sen värit ja ainutlaatuiset kuviot ovat myös helppohoitoisia.


Ominaisuudet ja hoito

  • Materiaalit: Polyesteri.
  • 45 CM.
  • Tyynynpäällinen pesemistä käsin tai koneen läpi ei suositella ollenkaan, koska se voi aiheuttaa haalistumista ja vesipisteitä.
  • Kuivapesua suositellaan tällaisille materiaaleille.
  • Silitys ei sitä vastoin ole mahdollista tämän tyyppisille tyynynpäällinen sen herkkyyden vuoksi.
  • Toimitusaika 5–10 arkipäivää.
  • Sisätyyny ei sisälly tuotteeseen.
Free or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide ShippingFree or Express Worldwide Shipping