Iloinen tapa pukeutua seiniin on yksi boho -seinäkoristeistamme

Böömiläiselle seinäkoristeelle on ominaista geometriset kuviot, rohkeat muodot, suuret värit ja epätavalliset tekstuurit. Tämän tyylin idea on luoda syvyyden tunne. Boho -seinäkoristeet eivät rajoitu vain seiniin. Jotkut ihmiset rakastavat myös käyttää niitä pöydissä, huonekaluissa, verhoissa ja vaatteissa. Böömiläisiä seinäkoristeita löytyy joka talon nurkasta ja ne voivat vaihdella värin, koon, muodon ja tyylin mukaan. Boho -seinäkoristeemme on suunniteltu rakkaudella varmistaaksemme, että se kestää. Luo moderni, boheemi koti asuinalueellesi näillä boheemi seinäkoristeilla, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

Boho ja boheemi seinäkoriste

Boho ja boheemi seinäkoriste

Boho ja boheemi seinäkoriste

Mikä on boheemi sisustustyyli?

Boheemi sisustustyyli on tyyli, jossa keskitytään yksinkertaisuuteen ja luonnon kauneuteen. Se käyttää kirkkaita värejä ja luonnollisia materiaaleja. Vaikka sen määrittäminen voi olla vaikeaa, useimmat ihmiset ovat samaa mieltä siitä, että boheemi tyyli pyrkii herättämään mukavuutta ja helppoutta eikä pyrkiä eleganssiin tai moderniin muotoiluun.

Mitkä ovat boho -seinäkoriste päätyypit?

Boho -seinä tarroja löytyy monenlaisista tyyleistä ja aiheista. Voit valita parhaan kodin sisustukseen. Boho -seinä tarroja on neljä päätyyppiä:

  1. Perinteinen: Sisältää kukkakuvioita, röyhelöitä ja paisleja.
  2. Geometrinen: Sisältää ympyrät, neliöt ja kolmiot.
  3. Tiivistelmä: Sisältää toisiinsa haalistuvat värit ja kuviot, joilla ei ole paljon määritelmää. 
  4. Puinen: Sisältää kukat ja lehdet, jotka on painettu puuviiluun ja luonnollinen viimeistely.

Millä eri tavoilla voit koristella seinät boho -seinä tarroilla?

On monia tapoja koristella seinät boho -seinä tarroilla. Temppu on käyttää oikeita työkaluja ja materiaaleja. Sisällytä muutama kappale kustakin kuvasta, kun sinulla on aikaa ja budjettia siihen. Jos et halua käyttää aikaa tai panostaa tähän, mene eteenpäin ja osta yksittäinen kappale mistä tahansa näistä luokista. Ollakseni rehellinen, ei ole väärää tapaa tehdä tätä. Sinun on vain löydettävä se, joka toimii sinulle parhaiten.

Kuinka voit luoda kotiisi boho -tunnelman boho seinäkoriste tarroilla?

Jos haluat kotisi olevan paikka, jossa voit rentoutua ja nauttia, on tärkeää, että teet siitä houkuttelevan. On monia asioita, joita voit tehdä luodaksesi kotiisi boho -ilmapiirin. Yksi parhaista tavoista tehdä tämä on lisätä boho -seinäkoristeita. Lisäksi nämä tarrat lisäävät väriä ja eloisuutta huoneesi seiniin. Näiden seinäkoristeiden hankkimiseksi on helpompaa, jos tiedät millaisen muotoilun haluat boho -huoneeseesi. Jos sinulla on suosikki taiteilija tai taiteilija, joka inspiroi persoonallisuuttasi, nämä seinätarrat olisivat täydellisiä tilaasi. Jos ei, harkitse jotain abstraktia tai geometrista muotoa, jotta värit erottuvat itsestään olematta.

Boho ja boheemi seinäkoriste